måndag 22 november 2010

Oj vad det går undan.

Bort med ett av lånen och bort med en av extra kostnaderna.Bilen är såld. Ett huvudbry mindre. Helt underbart.
Så det firar vi ikväll med Julens första Glögg, med mandel och russin såklart :)

Idag har det varigt fullfart. Jag har städat, vikt tvätt, då den inte hunnit torka ordentligt igår så vi fick lägga ut den över hela soffan. 
Jag bakade en kaka till namn-kalaset, så nu är kakbaket klart tror jag i alla fall. Vi får se, känner jag mig hurtig kanske det blir något mer. Man vet aldrig. 

Sen har jag smidigt party-planer. Gjort listor och skisser och fixat med förberedelser i allmänt. 
Ska bli så kul att träffas på Lördag och se om det kanske går lite smidigare än senast. 
Löfte, vi ska komma ihåg mjölken denna gång.... ;)

Axel gör små och stora framsteg hela tiden. Idag ställde han sig av egen maskin. Drog sig upp och höll i sig med en arm. Och när han insåg att det var skoj... Ja då var det det som var dagens nya grej. Så det har han övat vidare på idag, han utvecklar även färdigheter så som att vifta med rumpan i vädret och gunga fram och tillbaka när han står på alla fyra och vädrar tungan dagarna i ända, då det är ganska spännande att känna på sina tänder med den.

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en ny dag med nya tag, även en ny tvätt-tid så vi blir av med resten av berget så kanske vi kommer få något här hemma snart som efterliknar ordning. :)
Godnatt kära vänner.



1 kommentar:

  1. Enda problemet med tvätten är att den ständigt kommer tillbaka. Varför är det inte uppfunnet en tvättkorg till kvinnor där man slänger i allt och det den blir tvättat, struket, vikt och inlagt. Mannen har ju en redan i foorm av oss :/

    SvaraRadera