söndag 21 november 2010

Shoppingrunda

Blev en spontan liten shoppingrunda igår.
Då Axel är ett väldigt kramigt barn, som inte vill sitta i stolen och leka eller vänta en stund på golvet när man städar kom vi fram till att vi behöver en bärsele.
Fördelen med den är att då kan även Benny använda den utan att svettas ihjäl och känna sig omanlig.

Så vi packade in oss med lilla familjen i bilen och drog iväg ut till Barnens Hus, där vi hade spanat in att de hade den selen vi ville ha.

Vi kan konstatera att den fungerar som en dröm :)
Vi hittade även en liten bitring i form av ett äpple med vatten i, en special flaska som gör att det inte kommer ner lika mycket luft i magen och därav mindre ont i magen, vilket betyder en gladare Axel, och även en liten pip-mugg med Nalle Puh och hans vänner :)


Sen styrde Benny upp maten. Det blev kyckling och rot-saks låda. Galet gott blev det, Axel däremot var inte lika nöjd med sin meny, pasta och grönsaker. Tydligen inte en favorit. Men vi ska pröva idag igen.
Så nattade vi ner honom och jag och Benny bänkade oss i soffan, och kikade Draktränaren.

Helt underbar film. Bästa animerade på länge anser jag. Den höll bra tempo och hade humor och höll ihop.
Tummen upp. Den måste vi inhandla i framtiden.

Nu har jag druckit en kopp kaffe, ska ta och slå en liten etta och sen tar jag och kavlar upp ärmarna och gör lite nytta här hemma.
Disken skall plockas undan, det behöver dammsugas, vaska, vikas tvätt, lista ut lunch-mat, baka en kaka, lista ut middag och allmänt ställa allt på sin plats.

2 kommentarer:

  1. Sele is tha shit eller hur :)

    Hälsa Benny att han ser mycket manlig ut.

    SvaraRadera